Негода знеструмила 41 населений пункт Львівщини

09:50 2 грудня 2016 р.

Унаслідок пошкодження низьковольтного кабелю знеструмлено частину абонентів на вулиці Тракт Глинянський у Львові.

У ніч на 2 грудня внаслідок несприятливих погодних умов (сніг, мокрий сніг, пориви вітру), через спрацювання систем захисту ліній електропередач, сталося знеструмлення 41 населеного пункту у Львівській області. До відновлення їм енергопостачання залучено бригади обленерго.

Про це повідомили в п’ятницю, 2 грудня, на сайті Державної служби з надзвичайних ситуацій України. Натомість у департаменті з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації поінформували сьогодні, що 1 грудня та вночі 2 грудня на території області були зафіксовані сім порушень у роботі систем життєзабезпечення населення.

Зокрема, 2 грудня о 02:40 унаслідок пошкодження низьковольтного кабелю знеструмлено частину абонентів на вулиці Тракт Глинянський у Львові. А в Мостиському районі1 грудня о 23:20 унаслідок пошкодження лінії електропередач знеструмлено14 населених пунктів (12 – повністю, а два – частково).

У Золочівському районі 2 грудня о 00:38 унаслідок пошкодження лінії електропередач повністю знеструмлено два населених пункти, у Яворівському районі 2 грудня о 02:42 унаслідок пошкодження лінії електропередач знеструмлено 20 населених пунктів (13 – повністю, а сім – частково), у Дрогобицькому районі 2 грудня о 05:19 унаслідок пошкодження лінії електропередач зненструмлено шість населених пунктів (чотири –  повністю, а два –  частково), у Жовківському районі 2 грудня о 05:40 унаслідок пошкодження лінії електропередач частково зненструмлено один населений пункт, а в Сокальському районі 2 грудня о 05:45 у наслідок спрацювання системи автоматики, також частково зненструмлено один населений пункт.

Про це повідомили сьогодні, 2 грудня, на сайті департаменту з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів