Навколо зони бойових дій на сході України споруджують 410-кілометрову лінію оборони (відео)

13:48 7 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: скріншот з «YouTube»

Інженерні підрозділи Збройних Сил облаштовують позиції наших військових поблизу зони АТО.


Відео: «5 канал»

Інженери Збройних Сил України споруджують лінію оборони навколо зони АТО довжиною 410 кілометрів. Про це повідомляє телевізійний «5 канал» у відеосюжеті, розміщеному в інтернет-мережі «YouTube».

На кадрах видно процес облаштування позицій українських військових поблизу зони АТО. На відео показані окопи, бліндажі, вогневі точки. Також видно, як обладнані підземні укриття для військових, які беруть участь в АТО в Україні: стіни закриті поліетиленом, а в самих бліндажах встановлені пічки-«буржуйки».

Про обладнання лінії оборони також розповів заступник міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Дмитро Ісаєнко:

«Конкретно цей об'єкт, на якому ми перебуваємо, він за 15 кілометрів від передової, тобто, в принципі, він потрапляє в ті угоди, які були раніше досягнуті. В основному, друга лінія оборони розташована трішки далі, ніж 15 кілометрів».

Дмитро Ісаєнко також розповів, що десь перша і друга лінії оборони збігаються, що пояснюється тим, що їхнє будівництво було розпочато у вересні, «коли ще не було зрозуміло, де пройде ця розділова лінія».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів