Наступного року у Львові заплановано ремонт шести вулиць та одного проспекту

23:50 23 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: zik.ua

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, міський голова Андрій Садовий розповів про плани на 2015 рік.

У прес-службі міської ради повідомили у вівторок «Щоденному Львову», що сьогодні, 23 грудня, міський голова Андрій Садовий провів зустріч з громадою міста, на якій йшлося про здобутки Львова у році, що минає, та про плани на наступний рік. У повідомленні також конкретизують:

«Зокрема, міський голова розповів про ремонт дорожньої інфраструктури у цьому році та назвав вулиці, які планують відремонтувати вже у 2015 році:

«Цього року, ремонтуючи дороги, ми не мали таких темпів, як у попередні роки. І це можна зрозуміти, адже є питання війни і питання роботи казначейства, але певний об’єм роботи ми виконали.

Це є вулиця Куліша, вулиця Митрополита Андрея, вулиця Зернова, вулиця Дорога Кривчицька, частину вулиці Сахарова зробили, частину вулиці Шевченка. Збудували нову дорогу між вулицями Хмельницького та Кукурудзяною. 

Також у цьому році ми зробили важливі розв’язки – на вулицях Кульпарківській – Науковій, Джорджа Вашингтона – Зеленій, на вулицях Під Дубом – Джерельній і біля 8-ї лікарні на вулиці Раковського.

У наступному році плануємо відремонтувати вулицю Сихівську, вулицю Героїв УПА, проспект Червоної Калини, треба завершувати вулицю Бандери, вулицю Мечникова. В рамках співпраці з ЄБРР ми також маємо завершити ремонти доріг по 6-му трамвайному маршруту.

Це є вулиці Гайдамацька й Хмельницького – до Промислової. Ці роботи ми плануємо закінчити до кінця наступного року.

Якщо в минулі роки більшу увагу звертали на дороги, то зараз велику увагу звертаємо на ремонти хідників. У цьому році ми відремонтували близько 70 тисяч квадратних метрів хідників.

Ми почали замощувати наші двори плиткою, таких двориків стало дуже багато у всіх районах міста. Ця робота буде продовжуватись.

Що цікаво, тут ми маємо співфінансування самих мешканців, які також долучаються. Власне, там де люди готові долучатися, ті двори ми ремонтуватимемо в першу чергу».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів