Найпотужніша літня масована комбінована атака на Київ

09:10 30 серпня 2023 р.

Фото до новини

Росія для нападу на столицю України використала безпілотники і ракети.

Про це повідомив начальник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко, пише Dailylviv.com.

...«Нічна повітряна атака. Такого потужного нападу Київ не відчував від весни. Ворог здійснив масовану, комбіновану атаку з використанням безпілотників та ракет, - написав вранці Сергій Попко, начальник КМВА. - Спершу рашисти застосували ударні БпЛА (попередньо, баражуючі боєприпаси «Shahed»). Кілька груп дронів прямували на Київ з різних  напрямків. Невдовзі на столицю полетіли ракети, запущені з бортів стратегічної авіації Ту-95мс. Загалом, силами і засобами протиповітряної оборони було знищено понад 20 ворожих цілей (точну кількість, а також тип ракет і БпЛА офіційно оприлюднять Повітряні Сили). У столиці зафіксовано падіння уламків в кількох районах. На жаль, загинули люди. 

Внаслідок падіння уламків в різних районах Києва загинули два охоронці підприємства. Зовсім молоді хлопці - 26 та 36 років. Ще три отримали поранення різного ступеня важкості. Потерпілим надана медична допомога, двох поранених госпіталізовано Також, внаслідок падіння решток ракет виникли руйнування і пожежі в Шевченківському та Дарницькому районах. В обох районах уламки впали на території нежитлової забудови. В місцях падіння виникли загоряння, над ліквідацією пожеж працювали загони ДСНС. Дані оперативного зведення уточнюються. Вчергове дякуємо ППО за відмінну роботу. Але вчергове озвучу наполегливі прохання наших захисників неба - дбайте про власну безпеку! І в жодному разі не знімайте роботу ППО! Допомагайте наближати мир в Україні після нашої Перемоги!».

Росія випустала вночі по Україні 28 крилатих ракет і 16 ударних БпЛА

Масштабна повітряна тривога: Україну атакують крилаті ракети і дрони

Група крилатих ракет увійшла в повітряний простір України, - Повітряні сили ЗСУ

Зафіксовано пуски крилатих ракет з Ту-95мс, - Повітряні сили ЗСУ

Масована нічна атака БпЛА п'яти регіонів Росії: по аеродрому, паливних базах, складах, військовій частині, заводу (відео)

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів