Найгірші дороги в Україні – на Львівщині

10:05 25 жовтня 2013 р.

Фото до новини


Фото: aktivist.in.ua

Але фінансування вистачає лише на ямковий ремонт, а не капітальний.

Голова «Укравтодору» Євген Прусенко повідомив телеканалу «ICTV», що в Україні не відремонтовано 10 відсотків автомобільних шляхів. Телевізійники кваліфікували цю інформацію як оптимістичну, й прокоментували її так: «Укравтодор» знайшов ями лише на кожній десятій дорозі».

Найгіршою Євген Прусенко назвав ситуацію на Західній Україні. А конкретніше  – у Львівській, Тернопільській, Івано-Франківській та Чернівецькій областях.

Тривалий ремонт автомобільних шляхів в «Укравтодорі» пояснюють сильними руйнуваннями покриття після минулої зими. Однак фінансування вистачає лише на ямковий ремонт, а не капітальний. Тож нові вибоїни з'являються після сходження снігу, знову і знову.

«Дві третини з того, що робиться, просто доводиться переробляти. На жаль, бувають і порушення технології, і тут доводиться жорстко карати, зокрема і фінансово і всіми іншими заходами», – розповів також Євген Прусенко.

Однак  в «Укравтодорі» обіцяють пришвидшити ремонтні роботи й запевняють, що повністю забезпечені сіллю та піском на зиму. До неї готові й 6000 одиниць снігоприбиральної техніки, що складає близько 90% від запланованого. Але загалом сподіваються підготувати 6700 одиниць спеціалізованої техніки.

Подробиці – на відео «ICTV».

Як повідомляв «ЩЛ», Львівську обласну держану адміністрацію судять за неремонтовані дороги.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів