Найближчим часом на Львівщині можуть надати учасникам війни 20 земельних ділянок, – ЛОДА

20:26 23 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: novadoba.com.ua

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, Робоча група з опрацювання звернень учасників антитерористичної операції та визначення критеріїв і механізмів надання учасникам АТО земельних ділянок, оглянула першочергово запропонованих 470 земельних ділянок у прилеглих до Львова населених пунктах.

У прес-службі облдержадміністрації повідомили сьогодні, 23 березня, «Щоденному Львову»:

«З метою опрацювання проблемних питань надання земельних ділянок для учасників АТО Львівською облдержадміністрацією до співпраці залучено Держземагенство у Львівській області, Городоцьку, Жовківську, Яворівську, Пустомитівську, Кам’янка-Бузьку районні державні адміністрації та органи місцевого самоврядування населених пунктів. Робоча група з опрацювання звернень учасників антитерористичної операції та визначення критеріїв і механізмів надання земельних ділянок, оглянула першочергово запропонованих 470 земельних ділянок у прилеглих до м. Львова населених пунктах.

У переважній більшості органами місцевого самоврядування завершується виготовлення та коригування містобудівної і землевпорядної документації, що надасть можливість, після її затвердження, виділити  земельні ділянки учасникам антитерористичної операції для житлового будівництва. На розробку необхідної містобудівної документації в обласному бюджеті передбачено 1 млн. 200 тисяч грн., а в бюджеті Львова – 600 тисяч грн. на виготовлення землевпорядної документації.За результатами огляду земельних ділянок 20 із них можуть бути надані найближчим часом: у Пустомитах – 12 ділянок, у селі Вовків – п’ять ділянок, у селі Підгірне – три ділянки.

Нагадуємо, що виділення земельних ділянок учасникам антитерористичної операції для житлового будівництва здійснюється органами місцевого самоврядування. Списки осіб опрацьовуються підгрупою з питань визначення черговості та порядку надання земельних ділянок (представники військових формувань), робочою групою з опрацювання звернень учасників антитерористичної операції та визначення критеріїв і механізмів виділення земельних ділянок».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів