На зупинках у центрі Львова вже демонтовують карти міста, заповнені російською мовою (оновлено)

13:30 18 грудня 2015 р.

Фото до новини


Фото: Zaxid.net

Директор ДП «БігБорд» Віталій Стецишин запевнив: «Сталося непорозуміння».

«КП «Адміністративно-технічне управління» провело розмову з львівською рекламною компанією «БігБорд», яка розмістила на зупинках громадського транспорту в центрі Львова російськомовні карти міста. Керівництво компанії пообіцяло демонтувати ці карти і розмістити українською мовою», – повідомили сьогодні, 18 грудня, «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, де також поінформували:

Директор ДП «БігБорд» Віталій Стецишин прокоментував: «Сьогодні найближчим часом ми демонтуємо карти, я вже дав вказівку. Сталося непорозуміння, бо ці карти були призначені для іншого міста. Ми будемо тісно співпрацювати з містом і обговоримо, яку ще інформацію про місто, окрім карт, можна розмістити на зупинках».

А невдовзі в прес-службі міської ради повідомили також сьогодні, 18 грудня, «Щоденному Львову»:

«Російськомовні карти на зупинках транспорту вже демонтовують. Зараз проводиться демонтаж російськомовних карт міста на зупинках громадського транспорту в центрі Львова.

Незабаром розмістять карти українською мовою. Директор ДП «БігБорд» Віталій Стецишин повідомив: «Ми замовляли карти в стороннього підрядника, який друкував карти і для інших міст. Тому допустились такої помилки. Зараз триває процес демонтажу». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів