На залізничному вокзалі у Львові вкотре шукали вибуховий пристрій

10:40 19 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: novyny.lviv.ua

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, проводяться заходи зі встановлення особи, яка надала фальшиве повідомлення про замінування.

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 19 листопада, «Щоденному Львову»:

«Вчора, 18 листопада, о 21.20 на телефон довідкового бюро приміського залізничного вокзалу невідома особа повідомила про замінування залізничного вокзалу «Львів» без уточнення якого вокзалу: Головного (пл. Двірцева, 1) чи Приміського (вул. Городоцька, 112). Вимог, виконання яких могло б відвернути вибух, не висувалось.

Затримки руху залізничного транспорту не було.На місці події працювали основні підрозділи сил ЦЗ області і міста Львова, згідно з «Планом дій».  

Місця події було огороджено, виставлено охорону та припинено доступ сторонніх осіб. Із будівлі Головного вокзалу вивели близько 40 працівників та 150 пасажирів. Спеціалісти вибухово-технічного відділу науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при управлінні МВС України на Львівській залізниці разом з кінологом провели обстеження приміщень та прилеглої території вокзалів. Роботи на Головному вокзалі завершено о 23.20, на Приміському вокзалі – о 24.00.

Вибухових пристроїв не виявлено. Зараз проводяться заходи зі встановлення особи, яка надала фальшиве повідомлення про замінування».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів