На Яворівському полігоні тренуються влучати артилеристи

18:00 10 листопада 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба міністерства оборони України

На базі Міжнародного центру миротворчості та безпеки відпрацювали вправи стрільб по нерухомих цілях курсанти факультету ракетних військ та артилерії львівської військової академії.

Про це повідомили сьогодні, 10 листопада, в прес-службі міністерства оборони України, де також поінформували, що до польового виходу на Яворівський полігон залучалися курсанти першого, другого та третього курсів факультету ракетних військ та артилерії львівської Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного. Усі вони тренувалися під керівництвом викладачів у складі бойових обслуг гармат. 

Причому кожен повинен був відпрацювати дії на посаді командира гармати, навідника, заряджаючого, командира взводу тощо. А їх бойовим завданням було ураження позиції ворожої артилерії, танків та кулеметних гнізд.

Першокурсники військової академії стрільб не виконували. Перший самостійний артилерійський залп вони зроблять навесні 2017 року. Натомість цього разу вони навчалися розгортати, згортати, наводити на ціль гармату МТ-12, відпрацьовували рух у колоні, відбивали напад противника тощо.

Тим часом курсанти другого та третього курсів проводили практичні заняття на вогневих позиціях з ураження цілей із мінометів 2Б11 та 2Б9. Вони також відпрацьовували визначення координат цілей противника та коригували вогонь артилерії.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів