На вулицях Львова закликають служити в Нацгвардії

10:15 10 жовтня 2016 р.

Фото до новини

Агітаційна група 2-ї Галицької бригади НГУ провела в одному з мікрорайонів Львова інформаційну роботу щодо військової служби за контрактом у Національній гвардії України.

Про це повідомили сьогодні, 10 жовтня, в прес-службі Національній гвардії України, де також поінформували, що один із військовослужбовців агітаційної групи 2-ї Галицької бригади НГУ, старший солдат за контрактом Михайло Коваль, розповів юнакам про умови вступу і проходження служби, розмір грошового забезпечення, соціальний захист військовослужбовців та членів їх сімей, можливість навчатися за фахом і перспективу кар’єрного росту. Агітатори-нацгвардійці також роздавали ша вулицях Львова рекламні листівки, в яких вказувалися контактні дані військової частини.

Такі зустрічі систематично відбуваються не тільки на вулицях міста, але й у навчальних закладах з молоддю допризовного віку. Окрім того, у військовій частині часто проводиться день відкритих дверей, під час якого юнаки та їх батьки мають змогу ознайомитися з умовами служби, особливостями виконання завдань, побутом військовослужбовців.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів