На вулиці Замарстинівській у Львові знайшли 122 артилерійських снарядів

10:40 18 травня 2015 р.

Фото до новини


Фото: tsn.ua

У прес-службі ЛМР повідомили в понеділок «Щоденному Львову»: «Під час проведення земляних робіт із благоустрою території поблизу будівлі Львівської державної музичної школи №3 виявлено артилерійські снаряди часів ІІ Світової війни.

Як повідомили в управлінні з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення, 14 травня о 09:00 під час проведення земляних робіт із благоустрою території поблизу будівлі Львівської державної музичної школи №3 на вулиці Замарстинівській, 129 у Львові було виявлено два артилерійські снаряди часів ІІ Світової війни. Місце події було огороджено, виставлено охорону.

А з 16:27 до 20:30 14 травня піротехнічною групою 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України проводились роботи по вилученню вже п’ятдесяти п’яти 75-міліметрових артилерійських снарядів часів ІІ Світової війни. 14 травня було знешкоджено 20 одиниць.

15 травня роботи щодо обстеження місця події, вилучення та знешкодження боєприпасів були продовжені. О 20:55 вилучено та знешкоджено встановленим порядком стодва 75- міліметрових мм артилерійських снарядів часів ІІ Світової війни. Всього вилучено та знешкоджено 122 артилерійські снаряди.

Також 15 травня о 17:22 під час проведення земляних робіт на вулиці Володимира Великого, 27 у Львові виявлено артилерійський снаряд часів ІІ Світової війни. Місце події огороджено, виставлено охорону. Подано заявку начальнику 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України на вилучення та знешкодження виявленого боєприпасу. Про це повідомили сьогодні, 18 травня, «Щоденному Львову», в прес-службі міської ради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів