На вулиці Замарстинівській у Львові перевіряли підозрілу картонну коробку

16:16 23 вересня 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки громадської ініціативи «Варта 1» в інтернет-мережі «ВКонтакте»

Для безпеки клієнтів відділення Приватбанку та його працівників на місце події були викликані представники поліції, які евакуювали усіх, хто знаходилися у приміщенні.

Сьогодні, 23 вересня,  у приміщенні відділення Приватбанку №19 на вулиці Замарстинівській, 49 була виявлена невідома картонна коробка. Для безпеки клієнтів банку та працівників на місце події були викликані представники поліції, які евакуювали усіх, хто знаходився у приміщенні.

Водночас, для встановлення власника та обставин знаходження у банку підозрілого предмету службою безпеки Приватбанку був здійснений перегляд систем відеоспостереження та виявлено, що коробку забула клієнтка банку у процесі обслуговування. З нею зв’язалися й повідомили, що забрати свою власність вона може у зручний для неї час.

На даний час власниця коробки отримала ії. Робота відділення поновлена. Про це повідомили сьогодні, 23 вересня, на сторінці ГО «Варта 1» в інтернет-мережі «ВКонтакте» з посиланням на прес-секретеря Приватбанку на Львівщині Докію Кузьменко.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів