На вулиці Академіка Люльки у Львові міняють водогінні й каналізаційні мережі

14:40 5 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: tourismnews.com.ua

Як повідомили в п'ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, на вулиці Академіка Люльки наразі завозять матеріали та розпочинають земляні роботи, завершити заміну мереж планують до кінця грудня.

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 5 грудня, «Щоденному Львову», що на вулиці Академіка Люльки міняють водогінні та каналізаційні мережі. У повідомленні також конкретизують:

«У ЛМКП «Львівводоканал» зазначили: «Ми розпочали роботи із заміни водопровідних та каналізаційних мереж на вул. Академіка Люльки. Наразі завозимо матеріали та розпочинаємо земляні роботи. Плануємо завершити заміну мереж до кінця грудня». 

Упродовж минулого місяця ремонтні служби підприємства ліквідували 297 аварійних витоків води на міських водогінних мережах, 211 випадок засмічень каналізації, відремонтовано 52 пожежних гідрантів, влаштовано 62 нових люків на водогінних та каналізаційних колодязях.  Загалом у місті цьогоріч замінили 12 км водогінних та 2,6 км каналізаційних трубопроводів.

Зокрема, проведено капітальний ремонт водогінних мереж на вулицях Шота Руставелі, Куліша, Барвінських, Дорога Кривчицька, прокладені каналізаційні колектори на вулицях Фабрична, Гайдучка, Володимира Великого.Реконструйовано станції підкачування води на вул. Коломийська, 9 та Садова, 25а. Упродовж року комунальники змонтували 924 нових люків на каналізаційних та водопровідних колодязях».  

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів