На станції «Підзамче» у Львові будуть додаткові зупинки потягів

15:00 25 лютого 2019 р.

Фото до новини


Фото: wikimapia.org

31 березня «Укрзалізниця» запровадить додаткові зупинки на станції «Підзамче» для 53 поїздів, щоб розвантажити центральний вокзал, і, відповідно, площу Двірцеву, реконструкція якої розпочнеться з п’ятниці, 1 березня.

Про це повідомили в понеділок, 25 лютого, в прес-службі Львівської міськради. Заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Андрій Білий розповів: «Уже з п’ятниці розпочнеться поетапне перекриття площі. На початковому етапі для пасажирів міського громадського транспорту нічого не зміниться, автостанція продовжить функціонувати у звичному режимі. Тому, звертаємося до пасажирів, додатково переглядати розклад поїздів, місце відправки і зупинок, і купувати квитки, з 31 березня, від станції «Підзамче»

Андрій Білий зазначив також: «Для забезпечення якісного транспортного сполучення із станцією «Підзамче», «Львівелектротранс» розглядає можливість створення додаткового трамвайного маршруту від вулиці Промислової до Академії мистецтв. Також буде проаналізовано завантаженість автобусів, які курсують в район станції «Підзамче», щоб збільшити кількість одиниць на маршрутах».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів