На стадіоні «Арена-Львів» шукають вибуховий пристрій, нібито закладений «Андроїдом»

12:44 4 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: vgolos.com.ua

Як повідомляє в п’ятницю відділ зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, жодних вимог цей зловмисник не висував.

Відділ зв’язків із громадськістю обласного управління МВС інформує сьогодні, 4 липня, в повідомленні «Львівські правоохоронці шукають вибухівку на стадіоні «Арена-Львів»:

«У Львові, 4 липня близько 10:30 на оперативний номер «102» надійшло повідомлення від невідомого чоловіка, який повідомив, що стадіон «Арена-Львів» заміновано. Окрім того, невідомий сказав: «Якщо ви не знайдете вибухівку до 14:00 неділі, то вона вибухне».

На місце події виїхали представники слідчо-оперативної групи міліції,вибухотехніки та експерти НДЕКЦ при ГУ МВС України у Львівській області, а також представники інших служб. Розпочато обстеження території та приміщень стадіону. Правоохоронці проводять слідчо-оперативні заходи з метою встановлення особи аноніма, який повідомив про замінування стадіону «Арена-Львів».

Натомість агенція УНІАН інформує сьогодні, 4 липня, в повідомленні «Чоловік повідомив про замінування «Арени Львів», назвавшись «Андроїдом»:

«У Львові сьогодні на оперативну лінію 102 невідомий чоловік повідомив про мінування території стадіону «Арена Львів». Про це УНІАН повідомила начальник відділу зв’язків з громадськістю ГУ МВС України у Львівській області Світлана Добровольська.

Вона зазначила, що о 10.30 на телефон оперативної лінії 102 зателефонував чоловік, який назвався «Андроїдом» та повідомив, що на території стадіону «Арена Львів» на вул. Стрийській у Львові «закладено бомбу, яка спрацює 6 липня о 14.00, якщо її не знешкодять». 

Вимог, які б могли відвернути вибух, або інших умов чоловік, який назвався «Андроїдом», не висував. На місце події вже прибули працівники вибухотехніки, кінологи, слідчо-оперативна група міліції, співробітники ГУ ДСНС у Львівській області, медики та працівники відповідних служб, які задіюються у разі повідомлень про мінування.

З території стадіону евакуйовано працівників, проводиться обстеження території. Працівники міліції проводять заходи з метою встановлення особи чоловіка, який повідомив про закладену вибухівку на стадіоні».

Як інформував «ЩЛ», у Львові сьогодні вже шукали вибухівку – на вокзалі, а знайшли п’яного «мінера».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів