На сміттєзвалищі неподалік Львова тривають пошуки комунальника

10:42 12 червня 2016 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Львівського обласного управління ДСНС в інтернет-мережі «Facebook»

Упродовж 11 червня екскаватором пересипано на Грибовицькому полігоні твердих побутових відходів 1600 кубічних метрів сміття.

Львівське обласне управління ДСНС опублікували в неділю прес-реліз  «Оперативна інформація щодо ситуації на території сміттєзвалища у Львівській області 12 червня станом на 10:00», в якому повідомили:

«12 червня cтаном на 10:00 ситуація на сміттєзвалищі стабільна та контрольована. Відкритих осередків горіння немає. Підрозділи ГУ ДСНС України у Львівській області перебувають в черговому режимі, проводиться постійний моніторинг пожежної ситуації на схилі сміттєзвалища.

Продовжуються роботи щодо пошуку зниклого працівника підприємства «Збиранка».  Впродовж 11 червня до пошукових робіт залучли екскаватор, яким пересипано 1600 кубічних метрів сміття в секторах.

З метою недопущення виникнення горіння сміття на дальньому схилі силами ЛКП «Збиранка» проводились роботи по засипанню схилу ґрунтом. До робіт залучалися три бульдозери, три екскаватори, три самоскиди, якими завезено 690 кубічних метрів ґрунту. Сплановано територію та засипано схил смітєзвалища на площі 8000 квадратних метрів».

Про це повідомили сьогодні, 12 червня, на сторінці Львівського обласного управління ДСНС в інтернет-мережі «Facebook», де також опублікували фото з місця події.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів