На Грибовицькому сміттєзвалищі ліквідовують осередки виходу диму (+відео)

10:35 10 червня 2016 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Львівського обласного управління ДСНС в інтернет-мережі «Facebook»

Пожежу на полігоні твердих побутових відходів у Грибовичах локалізовано.

«Спецоперація на полігоні ТПВ у Грибовичах триває. Як повідомили у Львівському обласному управлінні ДСНС України, станом на сьому годину ранку 10 червня пожежа локалізовано. спостерігається лише біля 30 окремих осередків виходу диму із середини тіла сміттєзвалища загальною площею 400 квадратних метрів на схилі сміттєзвалища, які знаходяться в недоступних для гасіння місцях», – повідомили сьогодні, 10 червня, в прес-службі міськради, де також розповіли подробиці:

«Начальник управління надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення ЛМР Віктор Іваніцький розповів: «Відкритого вогню нема, є місцями дим. Літаки готові до роботи, але не сприятливі погодні умови. Зараз починає роботу додаткова техніка, починаємо загортати».

З метою недопущення виникнення горіння сміття на дальньому схилі, силами ЛКП «Збиранка» (семеро працівників осіб та чотири бульдозери, один екскаватор та один самоскид) вчора проводилися роботи по засипанню схилу ґрунтом. Станом на 22.00 дев’ятого червня завезено 224 кубометрів глини і сплановано територію на площі 4900 квадратних метрів.

Проводилися пошукові роботи. Пересипано 420 кубометрів сміття (ТОВ «Онур»).

Також учора для виположення схилу сміттєзвалища з 10.00  була залучена авіація ДСНС України (два літаки АН-32П). Літаками здійснено 27 скидів води (216 тонн).

Проводилося гасіння окремих осередків пожежі на загальній території близько 0,15 га (1500 квадратних метрів). Ліквідовано загорання окремих осередків на ділянці площею 1100 квадратних метрів. До гасіння пожежі було залучено 12 одиниць техніки, 56 осіб, 2 літаки АН-32П  та 14 членів екіпажу».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів