На схід України вирушив ще один зведений загін райвідділів Львівщини

16:05 22 червня 2015 р.

Фото до новини


Фото: відділ зв’язків із громадськістю Львівського обласного управління МВС

Сьогодні, 22 червня, зведений загін працівників міліції райвідділів Львівщини виїхав у зону проведення антитерористичної операції, де вони замінять своїх колег, котрі несуть службу на сході України.

Підтримати та провести правоохоронців прийшли їхні співробітники на чолі з першим заступником начальника – начальником слідчого управління Львівського обласного УМВС, підполковником міліції Миколою Самарчуком, рідні та друзі. Всі міліціонери, які відправляються у зону АТО, забезпечені усім необхідним для несення служби та для виконання поставлених завдань.

Керівництво Львівського обласного управління МВС побажало правоохоронцям повернутися здоровими і без втрат з виконання їх надзвичайно складного, небезпечного та вкрай важливого завдання у зоні АТО і завжди пам’ятати про те, що вдома їх чекають діти, родини та ми, чий мир та спокій вони забезпечують ціною власного життя.

Після спільної молитви та освячення, бійці вирушили в далеку дорогу.

Про це повідомили сьогодні, 22 червня, в прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) Львівського обласного управління МВС.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів