На схід України вирушили змінити своїх товаришів п'ятнадцятеро добровольців ДАІ Львівщини

18:44 3 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівського обласного управління ДАІ

Як повідомили у вівторок у прес-службі обласного управління Державтоінспекції, сьогодні, 3 лютого, у зону проведення антитерористичної операції вкотре вирушили працівники ДАІ Львівщини.

У прес-службі обласного управління Державтоінспекції повідомили у вівторок, що сьогодні, 3 лютого, у зону проведення антитерористичної операції вкотре вирушили працівники ДАІ Львівщини. У повідомленні також конкретизують:

«П’ятнадцятеро добровольців замінять на посту свої колег, які вжемісяць несуть службу на сході країни. Боронити цілісність держави зголосилися працівники ДАІ зі Львова та різнихрайонів області. Серед добровольців –і керівники підрозділів, й інспектори дорожньо-патрульної служби Державтоінспекції. Втім, об’єднує їх одне, – патріотизм та бажання відстояти єдність країни.

Т.в.о. начальника управління ДАІ Львівщини, капітан міліції Ярослав Мокринський відзначив, що у зоні АТО правоохоронці виконуватимутьпоставлені перед ними завдання. Насамперед, патрулюватимуть на блок-постах, супроводжуватимуть техніку та гуманітарні вантажі.

Проводжати хлопців прийшли їхні рідні, друзі та колеги. Вони побажалиправоохоронцям витримки, мужності та удачі, зі честю виконати своїобов’язки та обов’язково повернутися додому живими і здоровими».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів