На сесії Львівської міськради вирішено надати дітям учасників АТО матеріальну допомогу на оздоровлення

17:58 21 травня 2015 р.

Фото до новини


Фото: erve.ua

Кожна дитина віком від чотирьох до вісімнадцяти років отримає по 2,8 тисячі гривень.

Сьогодні, 21 травня, на засіданні сесії Львівської міськради було прийнято рішення про надання разової матеріальної допомоги дітям учасників АТО на оздоровлення. А оскільки на обліку Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді – понад 1500 дітей учасників АТО віком від чотирьох до вісімнадцяти років, кожна з них отримає по 2,8 тисячі гривень. Про це повідомили сьогодні, 21 травня, «Щоденному Львову», в прес-службі міської ради, де також розповіли:

«Комплексна програма підтримки учасників АТО та членів їх сімей передбачає забезпечення оздоровленням/відпочинком дітей учасників АТО, що зумовлює централізоване придбання путівок. Перевагою надання одноразової матеріальної допомоги на оздоровлення/відпочинок дітей учасників АТО полягає у тому, що розмір матеріальної допомоги можна встановити за особистим внеском учасника АТО, зокрема диференціювати розмір допомоги таким чином: діти загиблих учасників АТО, діти постраждалих учасників АТО, діти учасників бойових дій в АТО та діти учасників АТО.

Окрім того, надання матеріальної допомоги дає змогу охопити значно більшу кількість дітей, а саме при виділенні путівок на оздоровлення охоплюється категорія дітей, яка може відпочивати без супроводу батьків (від семи до вісімнадцяти років). При наданні матеріальної допомоги на оздоровлення/відпочинок дітей від чотирьох до вісімнадцяти років.

На даний час на обліку Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді – понад 1500 дітей учасників АТО. Міський голова Львова Андрій Садовий зазначив із цього приводу:

«Це робиться для того, щоб не обирати, кому з дітей надати ці кошти, а дати їх усім дітям з тих сімей, де батьки перебувають в зоні бойових дій. Тому на кожну дитину буде виділено близько 2,8 тис гривень на оздоровлення, і вже батьки будуть визначати, як саме їх використати для дитини». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів