На сайті «Львівводоканалу» з’явилася інтерактивна карта аварійних ситуацій

17:11 21 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: скріншот зі сторінки на сайті «Львівводоканалу»

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, інформаційний ресурс комунального підприємства дозволить також отримати достовірну та вичерпну інформацію про можливість переглядати нарахування та оплати за конкретний період по власному особовому рахунку ф переглядати історію показників квартирних лічильників та самостійно вносити показники лічильників у зручний час он-лайн.

У прес-службі міської ради повідомили у вівторок «Щоденному Львову», що ЛМКП «Львівводоканал» презентував новий сайт, на Інтерактивній карті якого можна відстежувати аварійні ситуації і не тільки. У повідомленні також конкретизують:

«Директор ЛМКП «Львівводоканал» Валентин Вольський презентував сьогодні інформаційний веб-сайт підприємства http://lvivvodokanal.com.ua.  Цей інформаційний ресурс дозволить відвідувачам сайту:

отримати достовірну та вичерпну інформацію про діяльність комунального підприємства;

можливість переглядати нарахування та оплати за конкретний період по власному особовому рахунку;

переглядати історію показників квартирних лічильників та самостійно вносити показники лічильників у зручний час он-лайн; 

переглянути показники якості водопровідної води тощо.

Сайт буде корисний як для мешканців, так і для підприємців, адже міститиме всі інформаційні матеріали, що стосуються порядку підключення до мереж водопостачання та каналізації. Користувачі матимуть змогу завантажити зразки заяв та переліки необхідних документів. 

Водночас, відвідувачі сайту зможуть ознайомитися з оперативною інформацією про виконання робіт на інженерних мережах, яка відображатиметься на Інтерактивній карті аварійних ситуацій.

«Львівводоканал» планує за рахунок цього інформаційного ресурсу посилити свої комунікаційні функції і надати людям можливість задавати питання та отримувати відповіді у формі електронної консультації. 

«Наша мета – налагодження якісного діалогу зі споживачами послуг. Ми хотіли би, щоб сайт набув популярності і дозволив львів’янам отримувати корисну інформацію з допомогою цього ресурсу, не витрачаючи зайвого часу на відвідування або телефонні розмови. Запрошуємо всіх до співпраці, і ваші критичні зауваження, пропозиції допоможуть нам розвиватися і ставати кращими для вас», – підсумував Валентин Вольський».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів