На ринку «Санта-Барбара» демонтують останні МАФи

09:20 12 жовтня 2016 р.

Торгові павільйони на вулиці Антонича повинні запрацювати в листопаді.

Як повідомили в середу, 12 жовтня, в прес-службі Львівської міськради, голова Сихівської районної адміністрації Ірина Маруняк запевнила, що сьогодні з території ринку «Санта-Барбара» будуть демонтовано два останні МАФи. За її словами,  торгові павільйони за новою адресою – на вулиці Антонича, 8 – повинні запрацювати вже у листопаді.

Ірина Маруняк розповіла: «Необхідно демонтувати ще МАФ, в якому був адмінкорпус ринку. Всі інші МАФи вже демонтовано. Зранку працівники демонтують ці два останні МАФи та приберуть будівельне сміття, що залишилось. Загалом на ринку було 150 МАФів».

Голова Сихівської районної адміністрації зазначила також: «Як повідомляє керівництво ринку, планується, що з 1 листопада торгові павільйони запрацюють за новою адресою - вулиці Антонича, 8. Там вже встановлені вікна та двері, під’єднана електрика. На новому ринку буде 70 МАФів, вони трохи більші за площею. Питання з підприємцями врегульовано керівництвом ринку».

У прес-службі Львівської міськради також нагадали, що, згідно з досягнутими домовленостями між ЛКП «Львівавтодор», Сихівською районною адміністрацією та ТОВ «Сихівська народна торгівля», відбувається перенесення ринку «Санта-Барбара» на вулицю Антонича, у зв’язку з прокладенням трамвайної колії на Сихів.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів