На ремонт вулиць Франківського району Львова скеровано 5 млн. грн

13:09 5 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: zik.ua

Про це, як інформує прес-служба міської ради, розповів голова його районної адміністрації Руслан Кандибор.

Цього року на ремонти доріг, тротуарів та благоустрій Франківській районній адміністрації скеровано близько 5 млн грн. Про це, як інформує прес-служба міської ради, розповів голова його районної адміністрації Руслан Кандибор, 

Зокрема відремонтують 70% вулиці Сахарова – її ділянку від вулиці Княгині Ольги до Стрийської, де роботи уже тривають. Закінчити їх планують 17 червня.

За словами Руслана Кандибора, цю вулицю не ремонтували щонайменше 30 років – проводили тільки підтримуючий ремонт. Голова Франківської районної адміністрації розповів також:

«Вона потребувала реконструкції капітальної, але у зв’язку з обмеженими коштами ми вирішили в цьому році провести поточний ремонт. Ремонт буде зроблений в такому форматі, що в найближчі кілька років ми до цієї вулиці повертатися не будемо.

Зробили вже заїзну кишеню для громадського транспорту, влаштовуємо тротуар. У минулому році відремонтували тротуар в районі гуртожитків. Цього року буде відремонтовано 70% покриття на вулиці Сахарова. Вартість робіт складає 1 млн 700 тис. грн.

Вже відремонтовано міжбудинковий проїзд на вул. Керамічній, зараз там завершуємо ремонт тротуару, зроблено заїзд до будинку №19 на вул.Кобилиці. Тривають підготовчі роботи для ремонту тротуару на вул.Науковій, 44-46 – буде влаштовано новий хідник. Буде виконано ремонт міжбудинкових проїздів на В.Великого, 69-71, Кульпарківська, 141-143.

Ми плануємо цього року впровадити нову технологію ремонту – міжбудинкові проїзди ми будемо не асфальтувати, а будемо їх викладати бетонною бруківкою. Бруківку замостимо вже на вказаних вулицях Володимира Великого та Кульпарківській.

Такий ремонт буде довготриваліший, навіть у випадку необхідності поремонтувати мережі, можна буде демонтувати бруківку, полагодити мережі і знову замостити. Не буде ніяких латок, не буде видно, що проводились якісь роботи. Буде в комплексі міжбудинковий проїзд та тротуари викладені бетонною бруківкою.

Усю ремонтну кампанію у районі планують закінчити до вересня, однак все залежатиме від фінансування. Тому що на сьогодні охочих виконувати роботи підрядників нема.

На Сахарова роботи виконує підприємство ШРБУ-65, їм повернули частково борги 2012 та 2013 року і вони ці кошти вкладають знову у ремонт. Авансу не передбачено. Підрядна організація має виконати роботи за свої кошти та чекати на оплату.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів