На ремонт прибудинкових територій у Сихівському районі Львова додатково скеровано 3,5 млн. гривень

16:32 20 липня 2015 р.

Фото до новини


Фото: budformat.lviv.ua

Як повідомив заступник начальника відділу комунального господарства райадміністрації Іван Матківський, майже завершено ремонт внутрішнього двору на вулиці Хуторівка, 30.

За інформацією Сихівської районної адміністрації, на території району продовжують проводити заплановані ремонти внутрішніх дворів, хідників та внутрішньоквартальних доріг. Як повідомив заступник начальника відділу комунального господарства Сихівської районної адміністрації Іван Матківський, майже завершено ремонт внутрішнього двору на вулиці Хуторівка, 30. Також ривають роботи міжквартальної дороги на вулиці Стрийській, 59.

Для ремонтних робіт у Сихівському районі з міського бюджету спрямовано додатково 3,5 млн. грн. Іван Матківський розповів: «Ці кошти ми скерували на ремонт міжквартальної дороги на вулиці Стрийській, 109 поруч з автовокзалом. Там плануємо облаштувати тротуар та велодоріжки. Також це дозволило збільшити прибудинкову площу на вулиці Хуторівка, 32, де ми розширили двір та збільшили кількість місць для паркування. Крім того, нам вдалося відновити ремонт прибудинкової території на вулиці Кавалерідзе, 12, який був призупинений через відсутність коштів для матеріалів, і навіть захопити будинки №14 та №8». 

За словами Івана Матківського, також заплановано облаштувати хідники біля заводу «Іскра» та на вулиці Угорська, 25-27, де повинні відремонтувати прибудинкові тротуари. Також у серпні відремонтують прибудинкову територію на вулиці Пимоненка, 15а.

Про це повідомили сьогодні, 20 липня, «Щоденному Львову», в прес-службі міської ради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів