На Радехівщині перекрили трасу Львів-Луцьк

12:10 21 січня 2015 р.

15 листопада жителі села Хмільно Радехівському районі та довколишніх сіл уже перекривали трасу Броди-Червоноград у двох місцях – поблизу сіл Хмільно та Корчин

15 листопада жителі села Хмільно Радехівському районі та довколишніх сіл уже перекривали трасу Броди-Червоноград у двох місцях – поблизу сіл Хмільно та Корчин
Фото: /novyny.lviv.ua

Жителі Радехівського району перекрили 20 січня автотрасу національного значення, вимагаючи термінового ремонту дороги, яка стала непридатною для проїзду.

Інформагенція «Укрінформ» розповіла сьогодні, 21 січня, в повідомленні «Жителі Львівщини перекрили трасу»:

«Автотрасу національного значення, яка сполучає Львів із Луцьком, 20 січня перекрили жителі Радехівського району на Львівщині, вимагаючи термінового ремонту дороги, яка стала непридатною для проїзду. Про це пише кореспондент «Укрінформу».

Зокрема, депутат Радехівської міськради Тетяна Садовська зазначила: «Кожному терпінню є межа. Наше терпіння закінчилося. І сьогодні ми перекриваємо те, що наші чиновники називають дорогою національного значення. Насправді ж це 130 кілометрів суцільних ям та болота. А на ділянці з 32-го по 70-й кілометр дорога взагалі аварійно небезпечна».

За словами депутата, дорогу Львів-Радехів-Луцьк (Н-17) вже більше десяти років не ремонтують належним чином. На ній тисячі автомобілів псуються, перевізники відмовляються обслуговувати населення, люди не можуть доїхати на роботу, на навчання, а також вчасно отримати медичну допомогу.

Через це не можуть нормально розвиватись і підприємства. Депутати місцевої ради та жителі району вже неодноразово зверталися до усіх відповідальних за утримання доріг державних структур, проте дізналися, що облавтодор планує ямковий ремонт.

На думку Садовської, це означає зарити в болото гроші, а також непрофесіоналізм, безвідповідальність, неефективність та злодійство. До учасників акції приєдналися водії приватних авто та перевізники. По обидва боки пікету накопичилися автомобілі, більшість їх власників підтримали учасників протесту».

Про це повіждомляється в середу на сайті «Укрінформу».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів