На пункті пропуску Шегині-Медика встановлено перші камери відеоспостереження

21:48 12 вересня 2014 р.

Фото до новини

Приватний підприємець з Тернопільщини Мирослав Загорський почав встановлення відеокамер спостереження на пунктах пропуску на українсько-польському кордоні. Перші дві камери вже працюють на переході Шегині –Медика.


Відео: Львівський прес-клуб

Про це сьогодні, 12 вересня, в ефірі громадського мовлення Львівського прес-клубу (Прес-клуб-ГІТ) повідомив сам підприємець.

«Маємо10 пунктів пропуску з Польщею. Але одні забиті так, що треба стояти 3-4 години, а в інших нікого немає. Така нерівномірність складається через брак інформації»,- наголосив Загорський.

Камери дозволять тим, хто подорожує, бачити ситуацію на пунктах пропуску і оперативно приймати рішення про те, через який пункт пропуску можна швидше перетнути кордон, вважає Мирослав Загорський.

Наступні камери будуть змонтовані на переході Краківець-Корчова. З польського боку пункти пропуску вже обладнані камерами спостереження.

Проект, за словами підприємця, коштує в межах 20 тисяч доларів. Мирослав Загорський планує повернути кошти, запровадивши в перспективі символічну плату за користування камерою через «Портал А-4» - 1 грн.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів