На проспекті Шевченка у Львові - самовільні будівельні роботи з надбудови поверху

16:14 2 квітня 2020 р.

Фото до новини

ЛМР скерувала листи в прокуратуру і Інспекцію державного архітектурно-будівельного контролю у Львівській області щодо самовільних робіт з надбудови поверху в будинку на пр. Шевченка, 23.

Про це "Щоденний Львів" повідомила пресслужба ЛМР з посиланням на заступник аміського голови Львова з питань розвитку, управління охорони історичного середовища Андрія Москаленка.

У будинку на пр. Шевченка, 23, власник квартири № 10 проводить самовільні будівельні роботи з надбудови поверху. Управління охорони історичного середовища ЛМР не надавало висновків щодо відповідних програм та проектів містобудівних, архітектурних і ландшафтних перетворень, меліоративних, шляхових, земляних робіт, історико-містобудівного обґрунтування за цією адресою.

Тому скеровано звернення у правоохоронні органи для реагування та зупинення самовільних робіт.

«Поки управління охорони історичного середовища реставрує та виконує протиаварійні роботи в будинку — пам’ятці архітектури на пр. Шевченка — власник квартири № 10, у дворі цього будинку, почав надбудовувати поверх собі над квартирою.

Поліцію, прокуратуру, ДАБІ вже офіційно повідомили. Будемо згідно з законом зупиняти ці роботи. А також штрафувати", — наголосив Андрій Москаленко.


Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів