На проспекті Чорновола й вулиці Шевченка у Львові прокладуть ще 9,4 кілометра велодоріжок

16:30 30 липня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

До кінця року протяжність велошляхів міста планують наростити до 60 км.

Як розповів радник міського голови Львова з розвитку велоінфраструктури Олег Шмід, у 2015 році на проспекті Чорновола та на вулиці Шевченка прокладуть доріжки для велосипедистів загальною протяжністю 9,4 кілометра. Зокрема, на вулиці Шевченка велосипедну доріжку прокладуть на ділянці від трамвайної зупинки до Рясне-2 – по чотири кілометри в обидва боки.

Своєю чергою, доріжка для велосипедистів на проспекті Чорновола пролягатиме від вулиці Липинського до вулиці Під Дубом – по 700 метрів в обидва боки. Олег Шмід розповів також:

«Щодо будівництва доріжки у Рясне, то вже відбувся тендер, визначено переможця  роботи найближчим часом будуть розпочаті. Стосовно проспекта Чорновола, то 3 серпня відбудеться тендер на визначення підрядної компанії.

Роботи там розпочнуться вкінці серпня і триватимуть  орієнтовно півтори місяця Синхронізуємо роботи з Шевченківською районною адміністрацією, щоб одразу збудувати велодоріджки та облаштувати тротуари».

Загалом, на зараз у Львові – 45 кілометрів велодоріжок. Планується, що до кінця 2015 року протяжність велошляхів міста зросте до 60 кілометрів.

Про це повідомили сьогодні, 30 липня, «Щоденному Львову», в прес-службі міської ради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів