На проспекті Чорновола біля «Арсена» переробляють нову велодоріжку. Що не так

15:26 20 вересня 2024 р.

Фото до новини

Доброустрій на цій локації заплановано облаштувати до 1 листопада.

Про це повідомила пресслужба ЛМР з посиланням на Шевченківську районну адміністрацію, пише DailyLviv.com.

Працівники комерційного підприємства виправляють недоліки, що були допущені під час прокладання велосипедної доріжки на просп. Чорновола, 93 (біля ТЦ «АРСЕН»). Всі роботи з облаштування доброустрою загалом цієї території мають закінчити до 1 листопада. 

«Працівники «Євротек інвест» вже виправляють недоліки, які вони ж і допустили під час облаштування території біля ТЦ «АРСЕН». Нас запевнили, що загалом доброустрій на цій локації заплановано облаштувати до 1 листопада»,- зазначили у Шевченківській районній адміністрації.

Нагадаємо, Акціонерне товариство “Закритий недиверсифікований венчурний корпоративний інвестиційний фонд “Євротек інвест” отримало дозвіл на виконання робіт з доброустрю на цій локації та підведення велодоріжки до чинного перехрестя. Однак, у ході робіт, працівники підприємства відхилилися від погодженого у департаменті архітектури та просторового розвитку проєкту і “скоротили” відрізок велодоріжки, яка через це стала небезпечною. Під час зустрічі з представниками Шевченківської районної адміністрації підрядник визнав провину та запевнив, що всі недоліки будуть виправлені.

 

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів