На Промисловій у Львові загинули водій і робітниця

09:34 31 грудня 2013 р.

Фото до новини


Фото: wikimapia.org

Вони могли отруїтися випаруваннями невстановленої наразі хімічної сполуки, злитої вчора в каналізаційний колектор із невідомої машини.

Департамент із питань цивільного захисту облдержадміністрації повідомляє сьогодні, 31 січня, що вчора о 14.15 на вулиці Промисловій, 52 у Львові (на фото), а конкретніше – на території, яка належить ТзОВ «Кристал-Інвест», виявлено тіла водія віком приблизно 32-33 роки і робітниці віком приблизно 25-26 років – працівників дільниці з нарізки ковбас суборендаря приміщення (приватного підприємця). Попередньо, в результаті слідчих дій та опитування працівників на цій території, встановлено, що 30 грудня приблизно о 12.00-13.00 в каналізаційний колектор була злита з невідомої машини якась хімічна сполука (можливо, сірчана кислота).

Її випарування потрапили по каналізації в одноповерхове приміщення, де знаходилися загиблі. Тож причиною смерті водія і робітниці може бути отруєння парами невідомої наразі хімічної речовини. Адже на Промисловій, 52 встановлено перевищення концентрації парів сірководню в повітрі понад гранично допустиму.

На місці події працюють всі служби, проводяться слідчі дії, загрози для населення та працівників немає.

«Щоденний Львів» інформував про цей інцидент у повідомленні «Двоє львів’ян загинули внаслідок отруєння сірководнем».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів