На площі Міцкевича у Львові працює платна паркінг-зона, до вересня в місті облаштують ще вісім

17:43 8 серпня 2014 р.

Фото до новини


Фото: dt.ua

Як повідомила в п'ятницю прес-служба міської ради, вони функціонуватимуть на вулицях Гнатюка, Коперніка, Костюшка, Саксаганського, Словацького й Чайковського, проспекті Шевченка й площі Маланюка.

Як повідомила в п’ятницю в прес-служба міськради, иам облаштовано 26 паркомісць

Як повідомила сьогодні, 8 серпня, «Щоденному Львову» прес-служба міської ради, її поінформували в ЛКП «Львівавтодор», уже 1,5 тижні на площі Міцкевича повноцінно працює паркомат одеського виробництва. У повідомленні також конкретизують:

«У зоні для паркування облаштовано 26 паркомісць. Вартість однієї години для стоянки автомобіля складає 4 грн.

Як пояснив начальник відділу з паркування ЛКП «Львівавтодор» Сергій Париляк, механізм паркування виглядає так: паркувальник розміщує автомобіль, після чого водій підходить до паркомату, оплачує орієнтовну кількість годин, яку його авто проведе на стоянці, отримує талон із вказаними часом та оплаченою сумою, який він повинен прикріпити до лобового скла, та чек, який може залишити собі. Окрім цього, якщо авто простояло на парковці довше, ніж вказано в талоні, він повинен доплатити.

Також, за словами Сергія Париляка, найближчим часом «Львівавтодор» планує почати укладати договори з клієнтами на купівлю місячних карток, які діятимуть на усіх парковках підприємства. Орієнтовний час старту – 15 серпня.

«Зараз такі картки діють лише на вул. Валовій», – зазначив Сергій Париляк».

Прес-служба міської ради  повідомила також «Щоденному Львову», що до вересня у Львові облаштують ще вісім платних парковок. У повідомленні також конкретизують:

«Як розповіли в ЛКП «Львівавтодор», підприємство перемогло у конкурсі від Львівської міськради й отримало право на облаштування 8 платних паркінг-зон до 1 вересня. Також з незабаром вони планують почати укладати договори з клієнтами на купівлю місячних карток, які діятимуть на усіх парковках підприємства, зокрема – й на тих, які облаштують до вересня. До осені парковки облаштують на таких локаціях міста: вул. Чайковського, просп. Шевченка, пл. Маланюка, вул. Саксаганського, вул. Костюшка, вул. Гнатюка, вул. Словацького та вул. Коперніка».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів