На площі Галицькій у Львові з 14.00 пригощатимуть делікатесами й збиратимуть допомогу бійцям

12:55 16 травня 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки громадської ініціативи «Допоможи фронту» в інтернет-мережі «Facebook»

Львівський кулінарний клуб «Zdorowja I Spoki’j» запрошує в суботу до пам’ятника королю Данилу.

На сторінці Львівського кулінарного клуба «Zdorowja I Spoki’j» у соціальній мережі повідомляється:

«У суботу, 16 травня, біля пам’ятника королю Данилу на площі Галицькій у Львові відбудеться волонтерська збірка, організована ініціативою «Допоможи фронту». А з 14.00 на підтримку акції учасники Львівський кульїнарний клюб «Zdorowja I Spoki'j» влаштовують доброчинне частування. 

Грузинські ковбаски «купати» на ґрілі, з сосом «сацебела» і хлібом «шоті». Це точно буде смачно! Апетит – от що нам ніколи не зрадить і підтримає в тривожний час!

Зібрані кошти будуть передані волонтерам для придбання спорядження для бійців визвольної війни. Не прогавте шансу поїсти на свіжому повітрі, підтримати одне-одного бадьорим спілкуванням і допомогти нашим хлопцям на фронті.

З 13.00 по 19.00 волонтери з ДФ збиратимуть необхідні у війську речі. Достойно і з користю, назло ворогу – частуймося і допомагаймо!».

Про це повідомили на сторінці львівського кулінарний клуб «Zdorowja I Spoki’j» в інтернет-мережі «Facebook». Натомість на сторінці громадської організації  «Допоможи фронту» в інтернет-мережі «Facebook» розмістили ілюстроване повідомлення про те, що збиратимуть сьогодні, 16 травня, бійцям на передовій волонтери біля пам’ятника королю Данилу на площі Галицькій у Львові.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів