На об'їзній дорозі Львова загинула жінка

10:30 31 липня 2018 р.

Фото до новини


Фото: varta1.com.ua

У вівторок, 31 липня, о 09:10 на об'їздній об'їзній дорозі Львова між Зуброю й Пасіками не розминулися вантажівка «МАН» і легковик «Тойота».

Про це повідомили на сторінці громадської організації «Варта 1» в інтернет-мережі «Facebook», де також опублікували фото з місця події й розповіли: «В легковику затиснуло людину. Одна жінка загинула, троє потерпілих, двоє з них діти».

Натомість у Головному управлінні поліції у Львівській області розповіли: «Сьогодні, 31 липня, у поліцію надійшло повідомлення про те, що близько 09.00 на автодорозі Київ – Чоп сталася дорожньо-транспортна пригода з потерпілими. Слідчо-оперативна група, виїхавши на місце події, попередньо з’ясувала, що неподалік села Пасіки Зубрицькі Пустомитівського району автомобіль «Тойота», виїхавши на смугу зустрічного руху, зіткнувся з вантажівкою «МАН».

«Унаслідок ДТП загинула пасажирка легковика. Водій та двоє неповнолітніх дітей, які їхали в «Тойоті», доставлені у лікарню для обстеження та надання медичної допомоги», – поінформували також у прес-службі Головного управління поліції у Львівській області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів