На Майдан не впустили шукачів «бімби»

23:30 4 січня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Tyzhden.ua

Протестувальники стверджують, що у них дружина самооборони досить фахова, аби самостійно забезпечити безпеку громадян.

Сьогодні, 4 січня, столичні правоохоронці заявили, що отримали два повідомлення від невідомої особи про намір занести вибуховий пристрій на територію наметового містечка на Майдані Незалежності й будівлі Київської міської адміністрації, в яких відпочивають мітингувальники. А о 20.00 туди виїхала оперативна група у складі правоохоронців, кінологів з собаками, вибухотехніків.

Однак дружини самооборони Євромайдану не впустили їх на Майдан і в КМДА. Після цього оперативна група покинула Майдан незалежності, а на місці залишився лише патруль міліції.

Про це повідомили «Українським Національним Новинам» у прес-службі столичного управління міліції. Натомість «Українська правда» інформує в суботу, що в Київраді шукають вибухівку – про це повідомило ВО «Свобода», посилаючись на коменданта Революційної комендатури Києва Руслана Андрійка.

«Комендант Революційної комендатури Києва Руслан Андрійко повідомляє, що в Київраду приїхала міліція шукати «бімбу», – йдеться у записі політсили на офіційній «Twitter»-сторінці.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів