На львівському дріжджовому заводі закликають населення не панікувати з приводу вибуху на ньому

12:48 18 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: zaxid.net

У прес-службі «Компанії Ензим» запевнили в середу, що внаслідок вибуху на її заводі загрози населенню немає.

У прес-службі «Компанії Ензим» визнали сьогодні, 18 березня, що на її дріжджовому заводі дійсно стався вибух, однак запевнили, що загрози населенню немає. В прес-службі також повідомили: 

«Сьогодні під час ремонтно-демонтажних робіт відбулось локальне пошкодження комунікацій розчину аміачної води. Пошкодження оперативно ліквідоване, загрози населення та навколишньому середовищу немає. Виробництво працює в штатному режимі. Станом на зараз, постраждалих серед працівників заводу немає».

У «Компанії Ензим» також наголосили, що вибух на її заводі не був потужним, відтак закликали львів’ян не панікувати з цього приводу. І хоч на місце події приїхали бригади ДСНС, однак у прес-службі підприємства стверджують, що допомоги надзвичайників нараз не потребують, і запропонували мешканцям, і яких могли бути пошкоджені шибки в будинках, звертатися до представників заводу для вирішення ситуації та відшкодування втрат.

Як інформував «Щоденний Львів», голова виконкому громадського об'єднання «Варта-1» Ігор Зінкевич повідомив у середу, що сьогодні, 18 березня, об 11.00 пролунав дуже сильний вибух в районі дріжзаводу.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів