На Львівській залізниці капітально відремонтували торік 14 переїздів

11:46 18 лютого 2016 р.

Фото до новини


Фото: swrailway.gov.ua

Зараз на магістралях нашої країни експлуатуються 5422 залізничних переїздів.

«У рамках галузевої програми забезпечення безпеки руху на залізничних переїздах у 2015 році було відремонтовано 80 переїздів капітальним ремонтом та 6 переїздів з автобусним рухом обладнано автоматикою», – повідомили в ПАТ «Укрзалізниця» , де також розповіли подробиці:

«Зокрема, залізничники обладнали у минулому році автоматикою переїзди на станціях Перечив Львівської залізниці, Дачна Одеської залізниці, Сагайдак і Світловодськ Південної залізниці, Вінниця і Святошин-Борщагівка Південно-Західної залізниці. Також у рамках галузевої програми впродовж 2015 року відремонтували 80 залізничних переїздів капітальним ремонтом, із яких 20 на Придніпровській залізниці, 21 – на Південно-Західній, 10 – на Південній, 15 – на Одеській і 14 – на Львівській залізниці.

Для покращення умов руху автомобілів на 93 переїздах залізничники уклали настил зі збірного залізобетону та покращили видимість на трьох залізничних переїздах, два з яких на Одеській залізниці та один на Придніпровській. У цілому впродовж п’яти років залізничники капітально відремонтували 420 залізничних переїздів, обладнали автоматикою 46 залізничних переїздів, уклали переїзний настил зі збірного залізобетону на 610 переїздах, а також покращили видимість на 16 переїздах.

Програма забезпечення безпеки руху на залізничних переїздах реалізовувалася в галузі впродовж 2011-2015 років, за якою залізниці України власним коштом ремонтували й оснащували переїзди додатковими засобами безпеки руху. Водночас, залізничники наголошують: усі додаткові заходи з ремонту й модернізації залізничних переїздів будуть марними, якщо водії автомобілів і надалі порушуватимуть правила дорожнього руху.

ПАТ «Укрзалізниця» закликає водіїв автотранспорту суворо дотримуватися Правил дорожнього руху, бути вкрай уважними на залізничних переїздах і не наражати на небезпеку свої та чужі життя. Зараз на залізницях України експлуатуються 5422 залізничних переїздів.

Зокрема, обладнаних автоматичною переїзною сигналізацією – 4168. Переїздів із черговим – 1497, з яких 1468 обладнані автоматичною переїзною сигналізацією».

Про це повідомили в прес-центрі ПАТ «Укрзалізниця».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів