На Львівщини загинули під час пожеж дві жінки

09:50 3 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: mns.gov.ua

Як повідомили в середу в прес-службі обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій, 2 грудня спалахнув дерев’яний будинок у селі Великосілля Старосамбірського району, а сьогодні вночі – одна з квартир на вулиці Липова Алея у Львові.

У прес-службі обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій поінформували, що на Львівщини загинули внаслідок пожеж дві жінки. У повідомленні також конкретизують:

«2 грудня близько 18:00 виникла пожежа в селі Великосілля Старосамбірського району в дерев’яному житловому будинку. Під час розпалювання печі полум’я перекинулося на одяг жінки. Від отриманих травм жінка загинула.

Натомість 3 грудня о 03:25 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в квартирі на третьому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку на вулиці Липова Алея у Львові. Вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 15 кв. м.

На місці пожежі виявлено тіло власниці 1925 року народження. Пожежу ліквідовано в складі двох ланок газодимозахисної служби о 04:16".

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів