На Львівщину повернулися зі зони бойових дій двоє добровольців-міліціонерів

17:55 22 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: відділ зв’язків із громадськістю Львівського обласного управління МВС

Як повідомили в четвер у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, на Самбірщину повернулися дільничний інспектор капітан міліції Ігор Ванівський та помічник дільничного інспектора старший сержант міліції Богдан Наконечний, в порядку ротації.

У відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС інформують сьогодні, 22 січня, в повідомленні «На Львівщині дільничні інспектори міліції повернулись із зони АТО»:

«Працівники Самбірського міського відділу міліції – дільничний інспектор капітан міліції Ігор Ванівський та помічник дільничного інспектора старший сержант міліції Богдан Наконечний, в порядку ротації, повернулись з зони АТО. Ігор Ванівський та Богдан Наконечний одними з перших добровільно зголосились нести службу на сході України і, після навчання на тренувальній базі, були направлені у місто Маріуполь, де забезпечували охорону громадського порядку, об’єктів життєзабезпечення міста, а також чергували на блокпостах.

На виконання наказу МВС України, працівники Самбірського міськвідділу міліції несуть службу у зоні проведення АТО, забезпечуючи мир та спокій у нашій державі. Слава Україні!».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів