На Львівщину повернулися зі сходу України 15 автоінспекторів

10:18 11 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: zaxid.net

Як повідомили в вівторок у прес-службі обласного управління ДАІ, впродовж місяця правоохоронці боронили цілісність держави у зоні проведення АТО – патрулювали у «гарячий точках» і на блок-постах, супроводжували техніку та гуманітарні вантажі.

У прес-службі обласного управління Дорожньої автомобільної інспекції у вівторок, що сьогодні, 11 листопада, до Львова повернулися п’ятнадцятеро працівників ДАІ, які протягом місяця несли службу у зоні проведення антитерористичної операції. Колеги, рідні та друзі зустрічали хлопців зі сльозами радості на очах. Добровольці з лав Державтоінспекції Львівщини вирушили на Схід країни у жовтні цього року.

Упродовж місяця правоохоронці боронили цілісність держави у зоні проведення АТО – патрулювали у «гарячий точках» і на блок-постах, супроводжували техніку та гуманітарні вантажі.  Зустрічати героїв прийшли найрідніші – батьки, дружини, дітки, друзі та колеги. Не стримуючи сліз, вони обіймали хлопців, радіючи, що ті повернулися додому живими й здоровими. 

До правоохоронців звернувся т.в.о. заступника керівника управління Державтоінспекції Львівщини Ярослав Мокринський. Він подякував хлопцям за мужність та героїзм, а також сумлінне виконання службових обов’язків. 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів