На Львівщину повернулися з війни ще двоє правоохоронців

21:07 17 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: відділ зв’язків із громадськістю Львівського обласного управління МВС

Як повідомили у вівторок у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, зі зони бойових дій повернулися оперуповноважений карного розшуку – капітан міліції Орест Ямборко, а також помічник дільничного інспектора міліції – прапорщик міліції Сергій Федчишин.

«Працівники Радехівського РВ міліції – оперуповноважений карного розшуку, капітан міліції Орест Ямборко, та помічник дільничного інспектора міліції, прапорщик міліції Сергій Федчишин, 13 січня повернулися із зони АТО», – повідомили у вівторок у прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) обласного управління МВС, конкретизуючи при цьому:

«Упродовж місяця вони, у складі зведеного загону працівників міліції Львівської області, виконували завдання з охорони громадського порядку, об’єктів життєзабезпечення населених пунктів, а також несли службу на блокпостах у Донецькій області. Умови в зоні дислокації військово-польові, відкрита місцевість, вітри, недалеко море – сирість, але дух у хлопців бойовий.

«Як не прикро це визнавати, але на сході стає дедалі «гарячіше». Повноцінно описати усе побачене і пережите словами неможливо. Неоголошена війна перевернула уявлення про мир усіх, хто там побував. Тепер ми знаємо ціну миру і спокою. І ми готові боронити нашу землю до кінця», – розповіли міліціонери. 

Незважаючи на труднощі, в тому числі холоди, правоохоронці усвідомлюють важливість своєї місії і до виконання завдань ставляться максимально відповідально. Своїми діями та відданістю обраній справі вони довели, що радехівські правоохоронці – справжні патріоти своєї держави, мужні, сильні духом і морально стійкі бійці.

Колектив Радехівського РВ міліції вдячний Оресту та Сергію за те, що упродовж місяця вони успішно та з честю виконували свій службовий обов’язок у надскладних та небезпечних умовах. Вдячні родинам, які підтримували своїх мужніх чоловіків, чекали і переживали за них. Нехай завжди у ваших сім’ях буде взаємопорозуміння, любов і злагода!

Нескінченне очікування для них усіх вже позаду, проте не закінчилося хвилювання самих новоприбулих бійців та колективу Радехівського РВ міліції за співробітниками Сирка Руслана та Христина Володимира, які їх змінили у зоні АТО та боронять сьогодні Україну від ворожих посягань, відстоюють правопорядок ціною власного здоров’я і життя. Тож бажаємо їм повернутися живими та здоровими! Слава українським героям! Слава Україні!».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів