На Львівщину повернулися з війни двоє міліціонерів, яких замінять на сході країни троє

14:40 4 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

Як повідомили у середу «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, двоє працівників Дрогобицького міського відділу міліції, котрі понад два місяці несли службу у зоні проведення АТО, повернулися додому.

У прес-службі Львівської обласної державної адміністрації повідомили сьогодні, 4 березня:

«Двоє працівників Дрогобицького міського відділу міліції, котрі понад два місяці несли службу у зоні проведення АТО, повернулися додому. Працівники міліції здійснювали охорону громадського порядку на блокпостах, перевіряли вантажі, боролися з розвідувально-диверсійними групами у зоні проведення антитерористичної операції в Донецькій та Луганських областях. На зміну їм у зону АТО вирушили троє працівників міліції громадської безпеки.

Нагадаємо, від початку антитерористичної операції на сході Україні, у бойових діях взяли участь більше 1,5 тисячі правоохоронців-працівників ОВС Львівщини. Регулярні ротації проходять серед працівників усіх служб та підрозділів міліції Львівщини: патрульно-постової служби, ДАІ, ДСБЕЗ, УБОЗ, дільничних інспекторів міліції та інших. У зоні АТО несли службу представники усіх ланок – від керівництва ГУМВС України у Львівській області і особисто начальника – полковника міліції Дмитра Загарії та його заступників, до молодших сержантів міліції».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів