На Львівщині з’ясовують причини загибелі трьох людей

11:26 27 грудня 2013 р.

Фото до новини


Фото: yak-prosto.com

Зокрема – загадкової смерті молодої пари в чужій квартирі у Червонограді.

Як повідомляє сьогодні, 27 грудня, департамент із питань цивільного захисту облдержадміністрації, вчора о 15.04 в квартирі одного з будинків на вулиці Сокальській у Червонограді натрапили на тіла двох осіб 1986 та 1994 років народження, на яких без ознак насильницької смерті не виявлено. Відтак причини та обставини їх загибелі все ще встановлюються.

«ТСН.ua» конкретизує в п'ятницю, що тіла цих 27-річного чоловіка та 19-річної дівчини виявили правоохоронці, а можливість їх отруєння газом працівники «Львівгазу» виключають. Бо на місці події всі газові прилади були вимкнені, у помешканні запаху газу не було».

Тим часом департамент із питань цивільного захисту облдержадміністрації інформує також, що 26 грудня о 18.10 в морг Бродівської центральної районної лікарні поступило тіло мешканця села Підкамінь 1952 року народження, який 25 грудня пішов у ліс заготовляти дрова і не повернувся. Ймовірна причина його смерті – переохолодження. Однак із цього приводу також проводиться дослідча перевірка.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів