На Львівщині зустріли десятий евакуаційний поїзд

18:00 25 березня 2020 р.

Фото до новини


Фото: dpsu.gov.ua

Прикордонники Мостиського загону здійснили в середу, 25 березня, надвечір у пункті пропуску «Мостиська-з/с» прикордонний контроль пасажирів потягу «Перемишль-Київ»

Про це повідомили в середу, 25 березня, у Держприкордонслужбі, де також розповіли: «Всього в Україну цим рейсом прибуло майже 600 наших співвітчизників. Як і в попередніх рейсах, що прибули із-за кордону, прикордонники разом з представниками санітарно-карантинного підрозділу провели комплекс перевірочних заходів, спрямованих на виявлення серед пасажирів ознак захворювання на «Covid-19». У результаті перевірки у цьому поїзді не виявили жодного пасажира з підвищеною температурою, скарг на самопочуття також не надходило». 

«Це вже десятий евакуаційний потяг, який прибув із-за кордону, зокрема із Польщі та Литви. Загалом потягами було евакуйовано понад шість тисяч громадян України та 14 іноземців. Усі пасажири потягів підписали добровільні згоди на проведення протиепідемічних і профілактичних заходів (власну двотижневу самоізоляцію) і отримали пам’ятки з інформаційними матеріалами та алгоритмом дій у випадку виявлення симптомів захворювання на коронавірус. За ними буде встановлений медико-санітарний нагляд. Сьогодні ввечері має прибути ще один поїзд, яким із Перемишля прибудуть наші співвітчизники», – поінформували також у ДПСУ.

Як розповідав «ЩЛ», у Львівській інфекційній лікарні ушпиталені 44 пацієнти з підозрою на коронавіру.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів