На Львівщині знову перекривали дорогу й анонсували безстрокову акцію (відео)

11:10 12 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: YouTube

При в’їзді у Червоноград пропускали лише машини екстрених служб.


Відео: UA UNLNews

Західна інформаційна корпорація розповідає сьогодні, 12 червня, в повідомленні «Біля Червонограда знову перекривали дорогу. Обіцяють безстрокову акцію»:

«Учора, 11 червня, на Львівщині поблизу шахти «Межирічанська» активісти з Червонограда перекривали дорогу. Однак, о 20 годині було вирішено відкрити проїзд до 6-ї години ранку. Сьогодні перекриття дороги має продовжитися. Про це повідомляє інформаційне агентство «UNL News».

Зазначимо, на дорозі Ковель-Червоноград-Жовква у селі Межиріччя Сокальського району при в’їзді у Червоноград вдень пропускали лише машини екстрених служб. Як зазначають активісти, ця акція є безстроковою, оскільки на дорозі від Червонограда до Великих Мостів роботи не проводяться, хоча з боку посадових осіб Служби автомобільних доріг та місцевої влади лунали гарантії того, що дорогу до ремонту будуть підтримувати принаймні у мінімальному стані, придатному для їзди.

Нагадаємо, це вже не вперше через поганий стан доріг активісти перекривають дорогу. Подібні акції були у березні та травні».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів