На Львівщині знову натрапили на артснаряди

09:58 5 травня 2015 р.

Фото до новини


Фото: doba.te.ua

У департаменті з питань цивільного захисту обласної державної адміністрації повідомили у вівторок про вибухонебезпечні знахідки в селах Шайноги, Пристань, с. Щуровичі, Сокільники та Ясенів.

4 травня о 12:10 під час заготівлі кормів поблизу залізничного переїзду що в селі Шайноги Радехівського району виявлено артилерійський снаряд часів ІІ Світової війни. Місце події огороджено, виставлено охорону. Подано заявку начальнику 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України на вилучення та знешкодження виявленого боєприпасу.

4 травня о 19:57  жителем села Пристань Сокальського району виявлено під час прогулянки в лісі неподалік нього артилерійський снаряд часів ІІ Світової війни. Місце події огороджено, виставлено охорону. Подано заявку начальнику 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України на вилучення та знешкодження виявленого боєприпасу.

Не вилучено застарілі боєприпаси ще в трьох місцях, в яких вони були виявлені: 28 квітня – поблизу с. Щуровичі Радехівського району (мінометна міна) та в Сокільниках Пустомитівського району (чотири артснаряди), 3 травня – в селі Ясенів Бродівського району (артснаряд). Про це повідомили сьогодні, 5 травня, в департаменті з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів