На Львівщині знешкодили п’ять артснарядів

09:10 19 квітня 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/MNSLVIV

Фахівці піротехнічної групи 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України вилучили 18 квітня сім боєприпасів часів Другої світової війни.

Про це повідомили в п’ятницю, 19 квітня, в прес-службі Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Львівській області, де також розповіли: «Чотири артснаряди калібру 45 міліметрів виявили під час земляних робіт на території «Вантажно-транспортного управління» на відстані 50 метрів від адміністративного корпусу на вулиці Львівській у Червонограді. Ручну гранату Ф-1 виявили під час прогулянки в полі поблизу с. Дев’ятники Жидачівського району».

«76-міліметровий артилерійський снаряд виявили під час земляних робіт в полі у селі Грушів у Дрогобицькому районі. 45-міліметровий артилерійський снаряд виявили під час господарських робіт поблизу села Добрячин у Сокальському районі», – поінформували також в обласному управлінні ДСНС.

«Цього ж дня о 15:26 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення, що під час прогулянки біля озера на вулиці Промисловій у Самборі виявили предмет, ззовні схожий на артилерійський снаряд часів Другої світової війни. Про це повідомили правоохоронцям і подали заявку до 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України на вилучення та його знищення», – розповіли також в обласному управлінні ДСНС.

«Головне управління ДСНС України у Львівській області застерігає в жодному разі не чіпати підозрілі знахідки. Вони можуть вибухнути, що призведе до Вашого травмування. У разі виявлення боєприпасу чи іншого підозрілого предмету негайно телефонуйте до Служби порятунку за номером 101!», – повідомили також в обласному управлінні ДСНС.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів