На Львівщині знайшли артснаряди біля нафтопроводу

15:45 9 грудня 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/MNSLVIV

У понеділок, 9 грудня, до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення, що під час земляних робіт поблизу села Підлисся в Золочівському районі на відстані один метр від нафтопроводу «Дружба» та 800 метрів від дороги виявили три предмети, ззовні схожі на 152-міліметрові артснаряди часів Другої світової війни.

Про це повідомили в Головному управлінні ДСНС у Львівській області, де також розповіли, що про виявлення боєприпасів повідомлено правоохоронні органи та подано термінову заявку до 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України на вилучення та знищення.

Головне управління ДСНС України у Львівській області нагадує, що боєприпаси часів війни, незважаючи на розміри та значний вік, вкрай небезпечні. Натрапити на них можна в різних місцях. Тому, в таких випадках необхідно бути вкрай обережними, в жодному разі не чіпати предмет, схожий на боєприпас, а тим паче, не намагатися його вилучити та перенести. Про знахідку необхідно терміново повідомити місцеві органи влади або Службу порятунку за номером «101».

Як інформував «ЩЛ», у Львові знайшли на цвинтарі ручну гранату Ф-1.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів