На Львівщині змія відправила до реанімації 53-річну жінку

11:10 11 липня 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Львівського обласного управління ДСНС в інтернет-мережі «Facebook»

10 липня о 18:15 до рятувальників від чергової медсестри Сколівської центральної районної лікарні надійшло повідомлення про те, що в реанімаційне відділення в стані середньої ступені важкості поступила жінка 1962 року народження.

Діагноз потерпілої – «укус змії другого пальця правої кисті». Жінка є жителькою села Кальне Сколівського району. Про це повідомили сьогодні, 11 липня, в прес-службі Львівського обласного управління ДСНС, де також нагадують:

«Зазвичай змії втікають від людей, а кусають лише для свого захисту. У плазунів поганий зір та слух, але своїм тілом вони дуже добре вловлюють коливання землі на відстані 10-15 метрів.

Проте у спеку це відчуття у змій притуплюється, вони стають лінивими, малорухливими, тому люди можуть легко на них наступити. Для власної безпеки під час перебування на природі необхідно: палицею розсунути зарослі, обстежити ущелини, щоби ненароком не потурбувати плазуна, взути надійне взуття, одягнути широкі штани і заправити їх у черевики так, щоб утворився напуск. А якщо змія кусатиме, то прокусить тільки тканину штанів, а не шкіру».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів