На Львівщині житлову субсидію отримує 51,1% населення , – ЛОДА

17:38 18 листопада 2016 р.

В облдержадміністрації запевнили в п’ятницю, що станом на 18 листопада житлову субсидію одержують на Львівщині 408 436 родин (домогосподарств).

Про це повідомили сьогодні, 18 листопада, в прес-службі обласної державної адміністрації. У ній також зауважили, що підтримкою житлової субсидії охоплено більше мільйона жителів Львівщини, що становить 51,1% населення області. 

За словами директора департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Василя Мартиняка, середній розмір одержаної субсидії становить 177,6 гривень, а середньомісячний дохід на особу в домогосподарстві – 1396,7 гривень. Він також зазначив: «На даний час органами соціального захисту населення проведено перерахунок призначених житлових субсидій 117 689 сім’ям на наступний річний термін, які одержували субсидію у травні – листопаді 2015 рок».

Василь Мартиняк також додав, що в умовах підвищення цін та тарифів на житлово-комунальні послуги органи соціального захисту населення Львівщини готові надати можливість отримати допомогу на оплату житлово-комунальних послуг, всім, хто її потребує. В облдержадміністрації також нагадали, що станом на 28 жовтня в області одержували житлову субсидію 391 004 родин.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів