На Львівщині збиратимуть на концертах допомогу фронтовикам

16:00 13 грудня 2016 р.

Міністерство внутрішніх справ України ініціювало благодійну акцію «Боже, нам єдність та щедрість даруй».

Радник міністра внутрішніх справ України Іван Стойко та заступник начальника Львівського обласного управління поліції, полковник Сергій Зюбаненко, анонсували сьогодні, 13 грудня, на брифінгу концерти та інші благодійні заходи на підтримку бійців АТО, які відбудуться у Львівській, Івано-Франківській та Тернопільській областях за ініціативою МВС, а їх співорганізаторами будуть також Львівські облдержадміністрація та обласна філармонія. Зокрема, Іван Стойко розповів, що участь у святкових заходах візьмуть Академічний ансамбль пісні і танцю Національної гвардії України та ансамбль «Патруль» Луганського обласного управління поліції в області.

Натомість Сергій Зюбаненко повідомив: «Під час концертів та інших заходів будуть зібрані кошти, продукти харчування, особливо ті, що мають тривалі терміни зберігання, теплий одяг, а також інші необхідні речі, які будуть негайно переправлені на передову бійцям, переселенцям та дітям-сиротам».

Зокрема, на Львівщині концерти колективів відбудуться: 17 грудня – в Стрию (початок – о 17.00), 18 грудня – в Дрогобичі (початок – о 16.00), а 19 грудня – фінальний концерт у Львівській обласній філармонії (початок – о 12.00). Про це повідомили сьогодні, 13 грудня, в прес-службі Львівського обласного управління поліції, де також запросили усіх відвідати концерти та взяти участь у благодійній акції «Боже, нам єдність та щедрість даруй».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів